nedeľa 4. marca 2012

London 37.

  Oni sa proste museli rozísť, je to tak lepšie, áno budú všetci šťastní! :) ženy ale neplačte lebo potom sa cítim zle :(  

ja ĎAKUJEM vám.. najviac zo   Tánička, Katherine, Dianka, Dommy ..všetky anonymky .. a všetky ktoré mi to tu čítate! :)    

- ženy keď máte blog, poviedku hoďte link  do komentáru !  

Today, takto nudne odomňa.  tak čítajte a nechajte mi odkaz dole :* Dobrú noc lásky moje ...

-> Christine <-

„ Pomarančový džús, nechladený a minerálku bez bubliniek.“  Oznámila som servírke a posadila som sa späť k Eleonor. „ Tešíš sa?“ svoju ruku som opatrne položila na jej už veľké bruško. Neboli sme priateľky, bola to bývalá priateľka ktorú môj najlepší priateľ ľúbi a ona čaká dieťa s mojím otcom, ale nič mi nebránilo sedieť a dozvedieť sa niečo viac. Odchlipla si z minerálky. „ Samozrejme! Neviem sa dočkať toho malého stvorenia, už by som ho chcela držať v náručí.“  Energia z vyžarovala, bola nádherná. „ Mrzí ma to ako to dopadlo El.“ Dovolila som si osloviť ju tak, hoci ju tak volali len blízky známi. Moja chuť na cigaretu sa stále zväčšovala, ale nemohla som si dovoliť fajčiť. Pohľadom si ma premerala, chytila moju ruku položenú na stole a začala rozprávať. „ Prečo ste sa rozišli? Nemá ho rada? Nezáleží ti na tom aby bol šťastný?“ Nechápavo sa na mňa pozrela, tak jej to budem musieť vysvetliť. „ Nevidíš to? On ľúbi teba a to že čakáš bábätko s mojím otcom mu nebráni, bude šťastný len s tebou...“ Môj hlas pri posledných slovách klesol. Prstami si uhladila neposlušné pramene vlasov.
„ Aj ja ho ľúbim, odišla som od neho pretože som si myslela že bude šťastný s tebou.“ Nesúhlasne som pokrútila hlavou. „ Eleonor, má ma rád, ale nikdy sa na mňa nepozeral tak ako na teba, aj jemu som to povedala.“ Pri spomienke na náš posledný rozhovor som sa začervenala.  Vrecko nohavíc sa otriasalo vibráciou mobilu, vytiahla som ho von. „ Prepáč mito..“ Prázdna ulica a ticho mi poskytli dostatočné súkromie. „ Mami? Počúvam ťa?“  Začala hovoriť o tom že pred domov stojí banda novinárov, fotia ju ako vybaľuje nákup a s One Direction sa spája aj Jamesové zmiznutie. Musel som ju upokojiť. „ Prídem domov, áno...za pár minút. Ahoj.“  Mohla som tam ešte sedieť s El a povedať jej všetko, opýtať sa čo plánuje ďalej, ale musel som odísť. „ Prepáč mi to, musím ísť.“ Podala mi moju tenkú bundičku, aj ona sa obliekla a spoločne sme vyšli von z kaviarne.  „ Pôjdeme ešte na kávu? Mám toho na srdci viac Christine.“ Prikývla som keď som sa už chytala n odchod druhou stranou ako on, dodala vetu ktorá ma zarazila „ Christine mrzí ma to s Davidom, mala by si sa s ním porozprávať, veľmi ho to trápi.“ Tak som len pokrčila ramenami a odišla.   

-> Louis <-

V ruke som držal vedierko s žltou farbou. Niall šteklil ešte nepoužitými štetcami na Harryho po nose. Ten ho odháňal rukami a šúchal si nos. „ Hazza strč si do tých dierok svoje dlhé prsty lebo ak si teraz kýchneš a zobudíš ich zabijem ťa.“  Smial som sa potichu, aj keď to veľmi potichu nebolo. „ Pomaly, stlač kľučku pomaly...“ Upozornil ma a ukazovák s stredným prstom si strčil do nosa. Jeho hlas bol tlmený s prízvukom cudzinca, čo bolo smiešne. Šťuchol som do chrčajúceho Nialla. „ Tichoo ..ticho mrkvičky.“  Ako povedal, jemne som otvoril dvere a jedným okom som sa pozrel dnu. „ Pssst spia..ticho.“  Liam ležal na chrbte s rukami za hlavou a otvorenými ústami, Zayn  mal nohy prehodené cez opierku na kresle a hlavu mal zaklonenú.  Rýchlym pohybom som si vyzul topánky, chalani spravili to isté a po špičkách som prešiel až k ležiacim zombíkom. „ Daj.“ Štetec som namočil do najkrikľavejšej žltej ktorú som predtým ukradol chlapcom maľujúcim označenia na schodoch.  Harry mal stále prsty v nose a pridal k nim aj palec, ktorý si zasunul do úst aby tlmil svoje výbuchy smiechu.
„ Najprv Zayn.“ Niall začal potichu hmkať nejakú uspávaku.  Vytiahol som štetec z farby a zdvihol som ho nad Zaynove vlasy. Farba kvapkala a vytvárala malé, postupne sa zväčšujúce bodky na jeho havranej hlave. „ Trochu pridaj Louií.“ Podpichol ma Harold tak som štetec ponoril ešte hlbšie a tentokrát som ním prešiel po celých Zaynových vlasoch.  Farba kvapkala všade naokolo na zem, na kreslo na jeho tričko. „ Mohol si si ho aspoň odklepkať.“ Všetci traja sme vybuchli smiechom, ale našťastie sme Zayna nezobudili.  Keď som sa priblížil k Liamovi a dvoma prstami som mu vytiahol tričko vyššie, z štetca mi znova kvapkalo. Obkreslil som jemnými štetinkami lem jeho trenírok.   Pučilo ma, ale nemohol som sa smiať pretože by som nemohol dokončiť začaté.  Štetec mi ukradol Harry, namočil ho zaškeril sa na mňa aj Niall ktorý sa pomaly váľal po zemi ale bol potichu lebo medzi zubami držal ďalší tenší štetec. Zaynovi pomaľoval aj obočie a na tričko mu kreslil ďalší obraz.  Harry zatiaľ Liamovi vybodkoval na brucho nápis I LOVE YOU DAD. Bohužiaľ Liam nie je ako Zayn a po pár dotykoch sa prebral. Otvoril oči a keď zbadal svoje žlté brucho  brucho prepichol nás všetkých pohľadom ale to už sme neodolali a smiali sme sa na plnú hrdlo. Zobudil sa aj Zayn, ktorý ako vždy keď sa zobudí si pošúchal oči, nechápavo pozrel na farbu v mojej ruke  a prehrabol si vlasy. „ Nerob too.“ Chcel som ho zastaviť, neskoro.   Liam sa odpratal do kúpeľne, vrátil sa s zrkadlom ktoré podal ešte stále zaspatému Zaynovi. Karhal nás dôležitým tónom starostlivého ocka „ Vy nie ste normálni! Fakt teraz? 2 hodiny pred koncertom?“  Vzal mi obal od farby z rúk a čítal nahlas „  Vodeodolná farba, nezmývateľná ani najlepšími  čistiacimi prostriedkami.“  Prísne sa na nás pozrel.  Farba mu stekala po líci, bolo to strašne smiešne. „ Prepáč mi to ocko, ale žltá ti ide k pleti.“ Zachmúril sa postupne sa pozrel všetkým nám do očí a potom som to schytal. „ Tu máš Tommo !“  Nad hlavou mi otočil vedierko, farba stekala a kvapkala.  Začal som sa smiať ale Harry mi zaklapol sánku so slovami „ Drž hubu Tomlinson lebo budeš mať žlté aj vnútornosti.“   Radšej ma sa odpratali z izby.

Otočil som kohútikom s modrým očkom. Prúd ľadovej vody mi tiekol cez celé telo.  Moje telo sa otriasalo smiechom ešte aj pod vodou. Na hlavu som si vylial pol šampónu a snažil som sa zmyť tú krikľavú farbu.  Márne, do haly kde mal byť koncert sme išli s kapucňami na hlavách a slnečnými okuliarmi. Asi som to prehnal?  Zaynovi sa podarilo ako tak zmyť farbu z vlasov a obočie si pretiahol čiernou ceruzkou na oči. Harry a Niall boli v pohode a my s Liamom sme vyzerali ako dvaja blbci.
Keď nás Paul zbadal zachmúril sa „ Do maskérne hneď! A skúste nevyzerať normálne!“  Bol nahnevaný, ale on nevidel  tú zábavu predtým.  So smiechom som sa posadil na koženú stoličku, Liam vedľa mňa a čakali sme na maskérku.

-> Liam <-

 Neuveriteľne ma nasral!  Odišiel som do kúpeľne a keď som sa vrátil  vylial som mu kýbel zvyšnej farby na hlavu. Má dlhšie vlasy pôjde mu to z nich dole ťažšie.  So škodoradosťou v hlave som vypadol do kúpelne znova a pustil som na seba sprchu. Mal som rozpísanú správu pre Christine, ale zatiaľ som nenašiel odvahu. Každú chvíľku som sa vracal myšlienkami k jej očkám, dokonalému úsmevu a slovu ktoré mi povedala keď som ju videl posledný krát Choď!  Jej pohľad vtedy neprezrádzal nič, no spaľoval ma.  Zapol som aj posledný gombík na bielej košeli, narovnal som opasok a spolu s Niallerom sme vyšli na chodbu. Louis, Harry aj Zayn  nás čakali.  V aute vládlo ticho, všetci sme sa sústredili na papier s pesničkami ktoré vybral Paul, dal nám za úlohu si ich prejsť a nejako to okomentovať.  Očami som prechádzal po rozsvietenej Bratislave. Malé mesto, oproti všetkým ktoré sme doteraz navštevovali ale directionerky boli kultivované a správali sa úplne inak. Pred Inchebou tak sa to volá nie? Stáli dievčatá a vôbec nekričali.  Stále trochu žltý som vystúpil von z auta a prešiel som až k nízkemu plotiku ktorý oddeľoval slečny od nás. Mohutný SBSkár mi venoval hnusný pohľad ale ja som bez záujmu pokračoval. „  Hi girls!“ Usmial som sa a pred nosom som mal v momente foťák. Odfotila sa so mnou jedna, druhá tretia. Nekričali len sa usmievali a po dotyku s mojou rukou sa ich úsmev zväčšil až tak  že som stál v húfe krásnych slniečok. Chcel by si aby pri teba bola Christine však?   Môj hlas sa vo mne ozýval.   Zayn s Harrym stáli z oboch strán pri slečne s dlhšími blond vlasmi.  Jej angličtina bola zrejme veľmi dobré pretože Harry bol pohúrený do rozhovoru a oboma rukami silno gestikuloval.  Usmievala sa ale nás stiahol dnu SBSkár, a určite nás čaká už aj Paul.  Nedalo sa nič iné čakať, keď nás zbadal povedal len Do maskérne hneď! A skúste nevyzerať normálne!“    Jediný dvaja sme vyzerali ako žlté kurence tak sme sa posadili do maskérne a čakali na Keren.  Krútil som sa na koženej stoličke a nevydržal som to. „ Tommo?“  Teraz mu poviem   čo mi povedala Eleonor a potom stlačím tlačítko odoslať.  „ Nekarhaj ma Liam..chcel som sa zabaviť.“  Pozrel sa na mňa a v očiach mal smútok. Musím to spraviť musím to mu to povedať aby som mohol aj ja byť šťastný a aby malo Eleonorine dieťa otca. „ Nejdem ťa karhať musím ti niečo povedať.“ Čakal, a medzi prstami si prekrúcal čierny úzky hrebeň. „ Louis mal by si zavolať Eleonor.“  Pozrel som sa na neho a on sa díval na mňa. Vedel čo mu poviem, vyzeral tak. Roztriasli sa mi ruky, a stlačil som tlačítko odoslať. „ Laim hovor..“  Potom sa chvíľku nervózne obzeral a v minúte zamrzol. „ Ona už rodí však ? Porodila? ó môj bože!“  Povzdychol som si, bože ako mu to mám povedať? 

29 komentárov:

  1. Dommy_xxx:No tak to som zvedavá čo jej povie...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no way.. noooo way.. takýto koniec? naozaj? honey.. je to neskutočné.. neskutočne krásne :) milujem ťa.. och zamilovala som sa do páriku- Liam Christine.. stále sa opakujem.. amaZayn briLiam extraordiHarry phenomeNiall fabuLouis a 1Derful! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vymeníme reálnemu Liamovi Danielle za Christine ? :D

      Odstrániť
  3. Keď som si na začiatku prečítala že dobrú noc lásky moje tak som začala usmievať ako blbec a potom to s tou farbou... Záchvaty smiechu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že mi to nenapísalo celé, takže to dopíšem sem =D som veľmi zvedavá, ako sa to vyvinie medzi Louisom a Eleanor a medzi Liamom a Christine... Celé je to úžasné, píšeš neuveriteľne, milujem ťa <3



      ----Kika----

      Odstrániť
    2. ja milujem tvoje úžasné komentáre ♥ ďakujem

      Odstrániť
    3. vdaka =D vies ako to potesi ked toto tu zbadam??? este pol dna sa budem vyskierat ako totalny debil =D (uz som zacala)






      ----Kika----

      PS: a ja zas milujem tvoje uzasne pribehy

      Odstrániť
  4. no ja mriem :D :D :D že žltá farba :D úplne si ich viem predstaviť :D blázonkovia :D a ako pekne si vykreslila Bratislavu :D ... a čo blázniš ukončiŤ to v takomto momente? veď ma klepne pepka :D :D šikovno ďalšiu časť, lebo dostávam tik do oka :D :D :D ... PS: ja toho Liama proste milujem♥ úžasné♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥ ja mám tik do oka každý večer! lebo musím čakať na tvoju časť!

      Odstrániť
  5. Užasne Ale Ako sa to všetko Vyrieši .. :( Louis A CHris ? :(( Dufam Ze budu spolu.. <3 Inak Mas Uzasny Talent <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bude to dobré neboj sa ;) nepreháňajme :* ale ďakujem snažím sa dostať zo seba všetko čo v tej hlúpej hlave mám :D

      Odstrániť
  6. ta zlta farba bola super :P a ta blava :)directionerky boli kultivované a správali sa úplne inak :D nemozem z toho :P :P :P Katulka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. http://www.facebook.com/note.php?note_id=196661083772391 plsss citajte :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oo ako vidím už som Ti sem dlho nič nenapísala :D takže zase ooooo :D big like dávam! :) už mi aj dochádzajú slová ako to čítam :) skúšala som niečo písať aj ja, už dávno, ale ako vidím, na teba nemám :) skrátka, niečo dokonalé si vytvorila a ja som za to veľmi rada ;) vždy mi spríjemníš deň, keď prídem na net a nájdem si tu ďalšiu časť :) love ya ♥ -Your Biggest Fan

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj fan milovaný nemáš to niekde na blogu? alebo na FB? chcem čítať aj ja :( :) hoď link prosíííííím :*♥ me too

      Odstrániť
    2. nemám to nikde zatiaľ :P ale plánujem, ešte uvidím :) inak keby si chcela napíš mi mejl alebo Fajsbúk alebo to je jedno :D:-*

      Odstrániť
    3. pusia ale nemám email tvoj ! :( jajka.sunny@gmail.com napíš mi prosím ťa :)

      Odstrániť
  9. :OO BIG LIKE a ozaj tu je linnk :http://onedirectionstoryforever.blog.cz/ možem ťa poprosiť o niečo?? necháš mi tam aj nejaku recenziu ? či už dobru alebo zlu nechám na tebe a mohla by si potom do komentu napísať small town girl aby som vedela že je od teba? ozaj úžas!! som zvadavá ako to cele dopadne!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čítam ! :) ďalšia poviedky ktorú si zamiluvávam! ♥

      Odstrániť
    2. ďakujem :) si úžasná! :) ♥ ale tej tvojej sa to nevyrovná ..:)

      Odstrániť
  10. Si Úžasná !!!!!! Dnes som našla tvoj blog a všetky časti som prečítala za 4 hodinky :) Nemám slov. vôbec som nečakala takéto zvraty. Páči sa mi to !! :) Aj tá Bratislava :D Prajem veľa šťastia a skvelých nápadov :)) Myslím, že som sa stala tvojou vernou fanúšičkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ♥ strašne sa teším :* Všetky ste neskutočné baby :)

      Odstrániť
  11. Krááásne :) Nemám slov :) Môj blog : www.storyonedirection.blog.cz nie je to až také dokonalé ako to tvoje ale snažííím sa. :) Len tak ďalej -verná fanúšička- :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. kedy bude dalšia čast? :D a musim suhlasit máš talent..ked vidaš knihu daj mi vediet :DD ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. je to zaujimave,miestami smiesne....len dneska som zacala cita a hned ma to zaujalo a to dievca sa vola Christine a na preklad do slovencini je to Kristina takze aj ja som Christine :DDD a len jednu vec ti chcem povedat....velmi dobre myses a asi vela krat si uz pocula ze by si mohla byt spisovatelka alebo ze vydat knihu, pridavam sa k fanusickam na 100% :)) drzim ti palce aby tu to super poviedku kazdy cital......''dievca mas talnet''!! :DDD :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tahle povídka je prostě dokonalá! Taky píšu, ale když to svoje tak porovnávám s London, nejradši bych to všechno vymazala! :D Tobě se prostě nevyrovnám... píšeš úžasně! Už nevím, co ještě napsat... každou část hltám a štu další a další... ;)

    OdpovedaťOdstrániť