streda 20. júna 2012

DIrectioner princes 13.


          13. je nešťastné číslo ? ... 


          Zayn

Do hlavného stanu som sa vrátil síce niečo pred druhou hodinou ráno, bez medu a s prázdnym balíčkom od cigariet, ale spokojný a s širokým úsmevom na tvári. Ona ma chce, ona ma ľúbi. Prvá  vec, ktorú som spravil bola zbalená taška. Tenisky, čisté prádlo, tričko a pohodlné tepláky. Istota je zabijak, vypil som pohár citrónovej vody a bez akéhokoľvek rozmýšľania o tom, že určite Niall s Denis spia, som vtrhol do ich izby.
„ Niall vstávame, odchádzame o pol hodiny. Nie, odchádzame hneď ako sa osprchujem. Budeš šoférovať.“  Kričal som tak nahlas, že to určite počul až Harry na druhom konci poschodia.  Niall si potiahol perinu až k ušiam a rozospatými očami na mňa zazeral.  Prvý zobudení člen rodiny – Denis, sa len prehodila na druhý bok a zamrmlala „ ticho chalani.“ Môj budíček nezaberal, chcelo to teda použiť náhradný plán. Po ceste do kuchyne ma ale zastavil Liam.
„ Nemyslíš to s tým bordelom teraz nad ráno vážne však? Zayn choď si ľahnúť. Pokrútil som hlavou a otočil som sa za hlasom zo schodov.
„ Čo sa to deje? Prečo si ma budil?“ Ozval sa rozospatý Niall. Za ním prišiel Harold, Louis ale aj Denis a Eleanor. Všetci na mňa pozerali ako na prízrak.
„ Chcem otočiť Mulligar – Londýn za dva dni a ty mi musíš pomôcť.“ Usmial som sa a on pochopil. Jeho plán, jeho najdokonalejší plán na svete.
Nie Zayn nepôjde to, vieš, že to nepôjde prečo tam chceš ísť? Má prísť tvoja sestra..a...“  Krútil hlavou Liam. Ale ja som aj napriek jeho nesúhlasu nahodil psie očká na Nialla a on prikývol.
„ Prepáč Liam, ale mi proste odchádzame.“ Odbil ich všetkých, pozerali na nás ako na idiotov.  Kým som ja vonku fajčil jednu za druhou Niall sa obliekal, lúčil s Denis a ani som nevedel ako sedeli sme v Harryho čiernom roveri a za namis a mihali strácajúce sa svetlá ranného Londýnu.


Mulligar 12.oo a. m.

Nájsť Adama nerobilo Niallerovi problém. Proste vošiel do prvej a vlastne jedinej pochybnej krčmy, ktorá sa tu nachádzala. Nasledoval som ho, celá malá miestnosť z dreva bola zaparená hustým cigaretovým dymom, okolo stropných pilierov visel nápis HAPPY NEW YEAR. Pousmial som sa nad myšlienkou spraviť práve toto na nový rok, posledný deň. Bude to snáď znamenať nový život? Bude to znamenať nový začiatok mňa a jej?  Chlap, teda skôr chlapec v červenej károvanej košeli sedel na kraji  z jedných drevených lavíc. Popíjal zlatistý mok a z úst mu trčala cigareta. Hneď ako zbadal Nialla zoširoka sa usmial, vyceril rad zubov z ktorých polovica chýbala a nechutne sa začal smiať na celú krčmu.
„ Neverím britský spevák v našej krčme. Zdravím ťa priateľu, ako sa máš? Dlho sme sa nevideli.“  Čakal som, nervozita stúpala a peniaze v obálke v mojej taške ma ťažili. Mali snáď tonu.  Niall sa posadil oproti nemu, mňa ani nevnímal ale hneď ako pred nás čašníčka s hlbokým výstrihom položila dva pollitrové poháre piva vyhrkol to na neho celé.
„ Chceme aby si pre nás spravil službičku, dostaneš dobre zaplatené. Je to ale veľmi exkluzívne.“  Odpil som si z piva a počúval ďalej ich rozhovor.
„ Pokračuj Niall som veľmi zvedavý čo odo mňa žiadaš.“
„ Adam, ide o Holandskú princeznú.  Nedostane sa od otca, chce žiť normálny život. Teraz je v Londýne s Britským princom Harrym. Bude to veľmi ťažké dostať sa cez ochranku a všetku tú ceremóniu, ale ja ti verím. AK by som si nebol istý, že práve ty to dokážeš neprišiel by som.“
„ Chceš odomňa aby som jej vybavil papiere a nové vlasy?“ Znova tie zuby, fuj.
„ Chcem od teba aby si ju uniesol, chcem aby si ju zašil na niekoľko dní, potom ju Zayn vezme niekam preč a ty dostaneš peniaze.“  Nepozrel sa na mňa, drgol som Niallovi pod stolom do nohy, ten len kývol rukou, nebadane, tak aby som rozumel len ja a čakal na Adamovu reakciu.
„ Ako si povedal, nebude to ľahké. Čo ak sa to nepodarí a mňa budú chcieť zavrieť?“ Z dymu a smradu sa mi začínala točiť hlava, alebo to nie je z toho?  Niall pokračoval.
„ AK sa to nepodarí, dáme ti dostatok peňazí na to aby si žil samostatne a v luxuse, ak sa to podarí dostaneš ešte viac a všetci budeme spokojní.“  Keď sa konečne chlapcove čierne oči upreli na mňa, musel som sa oprieť, bolo mi zle.
„ Si celý zelený, myslíš si, že to dokážeš? Bude ju treba trošku zlákať a potom úplne zmeniť. Prečo si si nevybral nejakú fanúšičku, každý deň môžeš mať inú, tak kde je problém? Prečo ona? “ Uprene ma hypnotizoval.
„ Lebo ona bude moja.“ Snažil som sa aby môj hlas pôsobil pevne a fakt presvedčivo. Myslím, že to aj zabralo.
„ Dobre Horan,  stretneme sa v Londýne pred polnocou. Priprav si peniaze.“ Nič viac? Prekvapene som pozeral na Nialla. Bol ako vymenený. Z toho jemného chlapčeka milujúceho svoju priateľku a fanúšikov, bol zrazu drsný chlap, ktorému z očísršala zvláštna energia.  Hodil na stôl peniaze za pivo, zdvihol sa a spolu sme odkráčali do auta.

Celú cestu sme špekulovali či to bol dobrý plán, či sa všetko podarí a ona bude v poriadku. Prečo by nemala byť? Prečo by sa malo niečo stať? Pri myšlienkach ma udržiavala predstava Sarah oblečenej ako klasická baba s kapucňou na hlave a mojimi teniskami.  Bolo treba ale podotknúť ešte jednu vec. Tú, ktorá zmení životy nás všetkých.  Začal som pomaly, jemne aj keď on určite niečo tušil.
„ Niall vieš, že sa teraz všetko zmení však?“
„ Netuším na čo narážaš, zmení sa ..to áno budeš so Sarah.“ Pokrútil som hlavou, nechápe čo mu chcem naznačiť. Shit.
„ Myslel som, nebudem môcť vystupovať v médiách tak ako doteraz.“ Čakal som reakciu, náznak .. alebo aspoň jeden pohľad.
„ To nevadí Zayn, možno nám to trochu uberie fanúšikov, ale tí praví directioneri budú stále naši.“  Mám tu to fakt povedať po lopate?
„ Nie, nechápeš blondiačik. Ide o to, že budem musieť odísť zo skupiny.“  Otočil hlavu ku mne, napravil si šiltovku  a v očiach mal slzy.
„ Toho som sa bál.“  Náš rozhovor skončil, celé zvyšné 4 hodiny do Londýna sme mlčali. Obaja ponorený do svojich myšlienok. Do svojich predstáv.

Viac nebudem členom britskej populárnej skupiny. Nebudem vystupovať v médiách. Už raz sme sa s chalanmi o takejto situácii rozprávali, ak odíde jeden nebudem môcť viac One Direction fungovať. Už to nebudeme my. Nebude to ten boyband ako na začiatku. Bude koniec. Ostaneme priateľmi, budeme sa stretávať, možno chalani pôjdu na sólovú kariéru. Možno nie. Jedno ma však zožieralo najviac, nebudem ich vôbec stretávať. Bude to príliš riskantné. Zlyhalo by to, mohli by Sarah nájsť. Musíme odísť ďaleko. Nemôžem svojich najlepších priateľov ohrozovať.

Hneď ako sme sa vrátili napísal som jej smsku. Počkám ťa o pol 1 na lavičke.  Na tej lavičke, kde ma posledný krát pobozkala, na tej lavičke kde mi povedala, že ma miluje a chcem ma.  Boli sme dohodnutí s chalanmi, ideme pred palác. Ja pôjdem niekde do parku, musím ju vidieť predtým, než ju Adam unesie. 

              Niall

 Ja som vedel, že to povie. Ako tomu mám zabrániť? Nie, on nesmie odísť zo skupiny. Našťastie kým sme prišli späť do Londýna bola tma. Po lícach mi stekali slzy. Chcem predsa aby bol aj on šťastný, ale prečo práve odchodom zo skupiny? Musí to mať aj iné riešenie. Nie Malik nesmie odísť. Bez neho nebude One direction celok. Nebudeme my piati chlapci. Nesmie sa to stať. Vedel som však, že už nespravím nič. Adam dostal zálohu. Adam vezme Sarah a potom odíde aj Zayn. Čo ak by som odišiel ja? Mohli by spievať ďalej.  Spievali by? Fungovala by naša skupina bezomňa?   Boli by chlapci pokračovali?  Budeme ďaleko, potom sa vrátim aj so Sarah. Nie, Zayn by s niečím takým nesúhlasil.  Musím to vymyslieť. Tento nápad s Adamom nebol zlý, ale nebol domyslený.

Pred pol jedenástou sme sa všetci poobliekali. Cieľ bol palác. Pred ním sa veľkolepo oslavovala. Pred ním nás mala čakať Sarah. Mala čakať v parku, Zayn jej znova písal z Denisinho mobilu. Stretnú sa, ale namiesto neho tam bude Adam s partiu a odštartuje akciu.

Obviazal som si krk šálom a chcel som všetkých počkať vonku, chcel som rozmýšľať.  
„ Vyklop to Horan a nehovor, že sa nič nedeje pretože ja ťa poznám.“ Liam, ako inak... 

- sekla som to takto... pretože tak ako som to napísala, sa mi to nepáči... - 

13 komentárov:

  1. Perfetné ..ale chcelo by to daľšiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera! Píšeš prekrásne. Teším sa na ďalšiu, som veľmi zvedavá, či to vyjde :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super! Teším sa na ďalší, ale Zayn nesmie odísť :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Awwwww.... Bojím sa, že Niall spraví niečo hlúpe... :/ Neviem prečo ale... Vyvráť a prosím z omylu :D Btw. Nádherné :D Ja už veľmi ani nekomentujem lebo mi dochádzajú slová ale stále čítam :D -Saa-

    OdpovedaťOdstrániť
  5. joooj...ttooto nedopadne dobre!..bojim sa toho všetkeho..moj bondiacik...nech sa nerozpadnu...zayyn ma bude snimi...och...protom si este poplacem...je to užasnee :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jaja,toto čo robíš?!?!? uniesť Sarah??? fúúha...to bude prúser keď ich chytia...a ešte-čoooo??? Malik nemôže odísť z One Direction!!! nééé!!! zlato,ty si to tak krásne opísala (tá časť je celá úžasná!!) že až som mala slzy na krajíčku...chytilo na to za srdiečko :) dúfam že tu čoskoro pribudne ďalšia,lebo sa od zvedavosti zblááznim :)
    Your fan
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto čo.. koniec taký že.. celú časť som nedýchala.. a ak hej, tak si na to teda nepamätám.. ľúbim ťa, ale toto mi nerob ! tak nádherné opisy.. všetko je dokonalé, láska.. ja ťa žeriem.. najviac! ♥ och och och, mňam :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Co na to říct? DOKONALOST♥ jestli kvůli Sarah rozbije skupinu tak....ůů! Asi hodně jí miluje♥ tak šup, šup, šup....už chci další♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jajka , toto mi nerob ! Uhm , gracózne , a s malou dušičkou dúfam že to máš ako vždy perfektne domyslené :) milujem tvoju tvorbu <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. oh máj kerót!! toto je naozaj hnusné, musí byť predsa so Sarah, ale nesmie odísť z 1D :( prosím, však to nejak vyriešiš? musí to byť v pohode :) a ten Adam, ten plán, únos, čo ak to nedopadne dobre?? chcelo by to nejaký zázrak (bude, všááák???) lebo toto nemôže byť :D prosím, nevykladaj si to zle, je to myslené len v tom najlepšom možnom význame, táto časť je úžasná, perfektne píšeš ♥ zbožňujem ťa najviac na svete, tvoju poviedku a to, ako píšeš :* LOVE YAA ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jooj, som zanedbávala túto poviedku a teraz to hlboko ľutujem :// prepáčiš? psie očkáá^^ ... a k tomu ústa vyvalené a srdce mi búši ako o život. wuá, aj ja chcem zázrak, tak ako Kikuš. proste som neskutočne zvedavá, čím nás prekvapíš v ďalšej (dokonalej podotýkam) časti ;) zbožňujem, ako píšeš a možno to bude znieť čudne, ale páči sa mi aj to, ako nás držíš v napätí, že čo ďalej :)xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ááááááááá mám chuť nadávať ale nechcem byť neslušná..agŕŕ..prečo si to takto zakončila moré jasné že je to dobré ALE TAKTO TO ZAKONČIŤ??? :@@@

    OdpovedaťOdstrániť
  13. No, no, no! Počkaj, prečo??! Tak fajn, tento koniec ti prepáčim, lebo táto poviedka je niečo ako moja droga, ale nabudúce si daj na mňa pozor, ok?? :D Bozkávam...xx

    Dreamy girl

    OdpovedaťOdstrániť