pondelok 13. augusta 2012

6. mesiacov?

 Náhodne som klikla na môj úplne prvý príspevok z 1o. februára 2o12 a pozerám, nemôžem uveriť...

 Máme už 6 mesiacov?!

Teda, mali sme. Ani som si neuvedomila kedy, ako, prečo a aha.  Pol roka sa venujem tomuto čudu, denne klikám a píšem. Wáu.  Najprv musím poďakovať Vám! 

Patrí Vám obrovské ĎAKUJEM!  ( haah opakujem sa, viem) - pretože bez Vás by to nebolo ono, nepísala by som, nebavilo by ma to bez čitateľov a ohlasov, neboli by nápady. 

o návštevnosti ani nejdem hovoriť ( haaah idem, ale..) Stále keď tu kliknem zíram ako mucha puk.  



 Taaaaak veľa? Zaa pol roka? o.O wáááááááu !!!!!!!!!! Som prekvapená! dojatá a ... neviem čo ešte, lebo nemám slová ! 

Ideme si zaspievať? Héépý B-déééj ! :) (moje spevácke schopnosti sú... mimo takže 




Zaspievali ste si so mnou? 



Prešli sme poviedkami - London, Amy, who lives next to you?, Directioner princess, jednodielkami a mojimi výlevmi k Vám.  Ďakujem, že ma čítate, komentujete, reagujete na moje myšlienky. 



Nedávny incident s 1DP - nevadí, stáva sa. Vyriešené, ak by nebolo Lucky, ani to neviem.. Ďakujem ešte raz! Si poklad :)



Musím sa priznať som spokojná !  Keď som toto tu zakladala ani by ma nenapadlo, že sa po pol roku dostanem až tu. Možno si mnohé poviete, čo dosiahla, čo spravila - NIČ! Ale neviete si predstaviť, čo pre mňa znamená každé jedno kliknutie, komentár alebo like na fb.  Moje dievčatá vidia ako sa rozžiarim keď čítam Vaše komentáre, je to úplne neuveriteľné. 



Dobre dosť bolo blabotania a omáčok.  Od septembra nás čakajú zmeny.  Aké? No tak len stručne - nová poviedka, nový dizajn a ktovie čo.... hlavne sa Vám budem venovať pravidelne a užívať si to ako aj doteraz, kým je čas.  Neviem ako to bude po odchode do UK, nesľubujem nič, ale to je ďaleko, nedohľadne  - will see... :) 


Otázky? Komentáre? návrhy? Nechcete niečo vedieť?? píšte mi ;)


 ľúbim Vás !  forever ! 

 Ajč 

7 komentárov:

  1. Ja som neskutočne šťastná za tento blog !!!!♥ .. milujem poviedky, ktoré tu sú všetky do jednej :-* ... len tak ďalej, píš ďalej, teba to baví a nás to teší :) ... ĎAKUJEME !!! ♥♥♥ (Romana)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeden z najlepších blogov :* A o poviedkach už ani nehovorím ;) Strašne nádherné to máš (blog :D) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. My Ďakujeme tebe,že píše,že svoje nádherné myšlienky prekladáš do slov !! Nádhera,ja neviem čo iné dodať :*
    A návrh ? Len píš,píš,píš...toto jediné mi stačí ;) Nič viac ♥ Teším sa na novú poviedku aj vzhľad pretože viem,že to bude masívne ako vždy :) Tak veľa šťastia aj s Anglickom,som si istá,že Payn odpadne,keď ťa uvidí ;) Love ya ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :') vďaka tomuto blogu som si založila svoj a presne si pamätám aká som bola šťastná a ohromená. Keď som dočítala London, proste musela som to čítať celé ešte raz :') som nenormálne rada, že som tento blog objavila. :) úplne si ma dostala svojím geniálnym písaní :) každý deň tu kliknem aspoň 5krát lebo tvoje poviedky/jednodielky mi vždy vyčaria úsmev na tvári :* strašne sa teším na nový vzhľad a poviedku :) vôbec ma neprekvapí keď prídeš do Anglicka a Liam pošle Danielle dakde (:D) a z teba bude O_O . :) tebe patrí milión veľkých ĎAKUJEM :) <3 <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. milujem tvoj blog a takmer každý deň kontrolujem, či si niečo nepridala :)) Dúfam, že budeš pokračovať v písaní, pretože máš na to skutočný talent! Obdivujem ťa! :) Aj my ti ďakujeme :) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Divíš se tomu krásnému číslu napravo? Ne a já taky ne, protože ty si to maximálně zasloužíš :) London? Nejkrásnější povídka, kterou jsem kdy četla a která mě kdy dohnala k slzám :) Princezna? Úžasný nápad, úžasně napsané, nádhera :) Jednodílky? Promiň, už mě nenapadá žádný další přívlastek :D Máš úžasný talent na psaní, takže piš dál, cokoliv, hlavně něco ;) :* My děkujeme tobě, za to že jsi a že píšeš ;)

    OdpovedaťOdstrániť