nedeľa 12. augusta 2012

Mám ťa rád... 1.

Jednodielka od Barby ... pre mňa :)  tiež - pár dielovová ..aww

 Inak upozorňujem - znova je tam, teda sú NAŠE mená ! Komu sa nepáči nech nečíta :) 

Ďakujem Vám! Veľmi veľmi veľmi Vás ľúbim :) Tá návštevnosť aj napriek mojej neaktivite.. moje najdrahšie dievčatá .. :3


„Liam?“ Opýtal sa ma jemne Zayn a pritom pozeral von oknom.
„áno, odveziem ťa za Barb.“ Lišiacky som sa usmial a stíšil som hudbu v aute na minimum.
„Ale ako si ...“ Zayn sa otočil na mňa a začal rozprávať. No ja som bol rýchlejší.
„Malik, celý deň si naradovaný, šťastný a usmievavý. Myslíš, že som debil?“
„Aha.“ Povedal a ani som sa na neho nemusel pozerať, vedel som, že sa usmieva.
„Takže teraz keď budeš u Barby myslíš že by Ajč išla za mnou?“ Zaváhal som.
„No Liam, myslím, že pôjde veľmi rada.“ Zatlieskal ako malé decko.
Jedným okom som na neho zazrel, bol celý netešený. Pozrel na mňa a sklopil oči.
„Bože, tak sa teším no a čo teraz?“ Oduto povedal.
„Nič.“ Usmial som sa, pustil som volant a začal som tlieskať ako blázon. Zasmiali sme sa na tom ako debili a vyložil som ho pri Barby.
Ešte som počkal kým mu Barb neotvorila, ako som okolo nich prechádzal, Zayn práve zatváral dvere. Barb sa zlostila. Zasmial  som sa a vydal som sa na dlhú  cestu domov.
Myslel som len na jej oči, kde je? Čo robí? Bude chcieť prísť?  Z myšlienok venovaných mojej najlepšej kamarátke, vlastne čo to vravím? Z myšlienok venovaným mojej krásnej Ajč, ktorá ma robí šťastným a dávno nie je moja kamarátka, ma vytrhol zvuk trúbenia.
„Poďme hlúpák, je zelená!“ Kričal nejaký pán. Len som sa slabo usmial a pridal som plyn. Vzal som do ruky mobil a vytočil som Ajč. Jej číslo som vedel naspamäť už veľmi dlho. A rád som ho vyťukával, pretože osoba, ktorá vždy zdvihla hneď po prvom zazvonení, mi vyčarovala úsmev na perách a iskričky v očiach. Bol som trochu nervózny.
„Áno?“ Ozvala sa zamatovo jemným hláskom.
„Jaja? Kde si ??“ Opýtal som sa.
„No práve idem z práce. Čo by si chcel?“  Smiala sa.
„Och, dobre.  No vieš...no... Hm ... Ja... len som sa ťa chcel opýtať, či by si neprišla ku mne. Zayn išiel za Barb, a asi chcú byť samí.“ Povedal som nervózne.
„Aha. No jasné Liam, za 10 minút som u teba.“
„Dobre. Ja som doma, čakám ťa. Ahoj.“ Povedal som rýchlo a zložil som.
Bože ja som ale idiot! Doma? Veď ešte ma čaká aspoň takých 10 minút cesty autom.
Dobre Liam, teraz nie je čas na Liama Payna. Ale na kapitána Payna. Čo by urobil Woody? Kebyže sa má stretnúť s Bo Peep? Jeho láskou? Woody by nasadol na Jessynho koňa Bulíka a rýchlo by hlava-nehlava išiel za ňou nie?
Teraz je moja Bo Peep Jaja a Bulík moje auto. Automaticky som si skontroloval pás a poobzeral som sa dookola.
Nikoho nikde Payne, ideš nato! Pomyslel som si v duchu a tak som šliapol na plyn, že gumy zapískali a ja som sa rútil Londýnom ako blázon. Oči som mal vypúlené a srdce mi bilo tak rýchlo, že som si myslel, že mi vyskočí z hrude.
Po piatich minútach som už videl môj a Zaynov dom. Vydýchol som si a rýchlo som zaparkoval. Ešte sa ti trochu klepali ruky, nikdy som takto nejazdil, ale teraz išlo o to, aby som nevyzeral pred Ajč ako idiot! Šikovne som odomkol dvere a zapálil som svetlo.  Vybehol som hore a dal som si tepláky a biele tričko, ktoré mi krásne ukázalo vyrysované svalnaté ruky.  Vošiel som do kúpeľne a pustil som teplú vodu, opláchol som ti tvár a pozrel som sa na svoj odraz v zrkadle.

Moje vlasy vyzerali, ešte horšie ako Zaynove, keď si ich nenastysluje.
„Zayn.“ Povedal som si sám pre seba. Rýchlo som išiel do jeho izby, kde mal vlastnú kúpeľňu.
Vzal som do ruky jeho vosk na vlasy a otvoril som ho.  Na ukazovák, prostredník a prstenník som si nabral mazľavej hmoty a prešiel som si ňou po celej dĺžke mojich krátkych vlasov. Poriadne som si ich postrapatil, ako ma to učil Zayn. Potom som si ich vyčesal mierne do hora, keď zazvonil zvonček.
Zahasil som svetlo v Zaynovej kúpeľni aj izbe a išiel som dole, privítať moju Jaju.
Pred dverami som sa zhlboka nadýchol a otvoril som dvere do korán.
„Ahoj.“ Povedala a zoširoka sa usmiala.
„No konečne.“ Usmial som sa a uvoľnil som jej miesto, aby vošla. Zavrel som dvere a podišiel som k nej, kým si ona vyzúvala balerínky. Otočila sa a stála hneď pri mne. Keďže bola odo mňa nižšia, zdvihla kučeravú hlavičku tak, aby mi videla do oči. Mal som pocit, že jej vidím až do duše.

Usmial som sa a objal som ju. Jajka omotala rúčky okolo mňa a objatie mi opätovala.
„Tak pod, ideme pozerať telku?“  Opýtal som sa asi až príliš nadšene.
„áno, jasné.“ Dala si dole kabátik a zavesila ho na vešiak. „Chod si sadnúť, hneď som tam.“ Zakričal som a kráčal som do kuchyne. Dal som robiť popcorn a z chladničky som vzal minerálku. Postavil som vodu na čaj a vybral som šálku. Do nej som dal jeden ovocný čaj, keďže Jaja má rada ovocné. Samozrejme bez medu a dve lyžičky cukru. Voda zovrela a ja som ho zalial. Pridal som do neho aj lyžičku a pomiešal som ho.
Potom som vzal urobený popcorn a minerálku, kráčal som do obývačky, kde sedela Jaja na sedačke pre dvoch. Položil som veci na stôl a otočil som sa, že idem ešte do kuchyne.
„Liam?“ Opýtala sa ma jemne, no trošku hanblivo.
„áno?“ Hneď som sa otočil za zvukom jej hlasu.
„Urobil by si mi čaj, prosím?“ Usmiala sa a ruky si schovala medzi kolená.
„Jasné, pre teba všetko.“ Usmial som sa.

Vzal som do ruky Jajin čaj a zhasol som svetlo, približoval som sa j nej a začal som sa smiať. Nechápala.
„No vieš, Barby vravela Zanovi, že si nachladená. Tak to Zayn povedal mne. Tak som si myslel že budeš chcieť čaj, tá voda je studená vieš a mohla by ti poškodiť.“  Cítil som ako sa mi do líc hrnie krv.
„Ďakujem, to je milé.“ Usmiala sa. „A čo ste dnes robili?“ Chcela vedieť.
„No donahrávali sme poslednú pesničku a potom som Zayna hodil ku Baške. A ty si čo robila?“ Opatrne som si sadol k nej a pustil som telku.
„No ja som bola v práci a teraz som tu. A som rada, že si mi zavolal. Nechcela by som ich rušiť, vyzerá to už celkom vážne.“ Pri predstave na šťastnú kamarátku sa usmiala. „Myslím Zayna a Barby.“ Dodala a a pozrela sa mi do očí.
Ach tie oči. Dokázal by som sa na ne pozerať aj hodiny. Jaja odvrátila pohľad a pozerala na telku.
Nenápadne som si ruku prehodil cez ňu. Moja svalnatá ruka, ležala hneď pri jej ramene a ona si to ani nevšimla.
 Vzdal som to, oprel som sa a nespustil som z nej oči. Musím jej to povedať teraz. Teraz, alebo nikdy Payne. Potom už môže byť neskoro. Jaja bola zažratá do programu.
„Jaja?“ Ozval som sa rozklepaným hlasom.
„hmm?“ Kývla hlavou, ale nepozrela na mňa.
„Chcel by som ti niečo povedať.“ Dostal som to zo seba von.
„áno, áno jasné Liam, pýtaj sa.“ Stále bola zaujatá. Pozrel som sa na program ktorý bežal v TV. Boli to správy a hlásateľ rozprávalo o tom, že sa v Londýne koná najväčšia súťaž koní, už na budúci týždeň.
Bože, ja som fakt debil. Jaja miluje kone a ja jej to chcem povedať teraz? Keď je nimi zaujatá a rozmýšľa nad nimi, nie nado mnou? Čo keď ma nebude vnímať. Dostal som strach a po celom tele mi naskákali zimomriavky. VZCHOP SA! Zakričal som vo svojej mysli.
Naklonil som sa k nej a začal som jej šepkať do uška.
„Myslím, no myslím, že ťa mám rád Jaja.“ Asi o 10 cm som sa odtiahol a sledoval som jej reakciu. Úplne pomaličky ku mne otáčala hlávku, jej kučery ma pošteklili na nose a ja som stŕpol. Zreničky v očiach sa jej rozšírili a využila silu svojho pohľadu na mňa naplno. Dívali sme sa na seba len krátko až prehovorila.
„No aj ja myslím, že ťa mám rada Liam.“ Povedala ostýchavo. Usmial som sa a vtisol som jej malú pusinku na líčko. Kým som bol nahnutí k nej, stihol som sa nadýchnuť nosom a vôňa jej vlasov ma opantala. Voňala tak sladko, ako kvety čo má mama na záhrade. Tak lahodne, ako vôňa horúceho kakaa. Narovnal som sa a pozrel som na ňu, pohľad mala sklopený dole.
Chytil som jej pramienok vlasov, ktorý jej uletel a zastrčil som jej ho za uško. Zakukla na mňa spopod mihalníc a usmiala sa. Mala ružové líčka asi tak ako ja.
„Môžem ti urobiť večeru?“ Opýtal som sa jej šťastne?
„Môžeš, ale pomôžem ti. Dobre?“ 
„Nie. Ja som teraz šéfkuchár.“ Zasmial som sa. Dnes som už bol aj kapitán Payne, aj šéfkuchár. Vzal som ju za jemné rúčky a opatrne som ju vytiahol na nohy. Jaja nahodila udurdený výraz a bola pri tom taká chutná, že som ju okamžite objal. Jednou rukou som jej prechádzal po krížoch  a druhou som ju hladkal po vlasoch. Ona ma zasa silo stisla v páse, hlavu si oprela o moju hruď a ja som si položil bradu na vrch jej hlavy. Mal som chuť tlieskať, ako v aute so Zaynom. No stál som tam a objímal som ju. Pobozkal som ju na vrch hlavy a Jaja sa odtiahla.
„Ja som síce šéfkuchár, ale pozerať sa môžeš.“ Povedal som jej nežne a pohladil som ju po líčku.
Chytil som ju za ruku a tak sme prešli do kuchyne, kde som začal pripravovať večeru. 

7 komentárov:

  1. Romantický Liam :) Nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. awww...nádhera :) krása :) dokonalosť :) teším sa na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. teraz nie je čas na Liama Payna. Ale na kapitána Payna. Čo by urobil Woody?
    Táto veta ma dostala. Úžasne napísané,nádhera.
    Neviem čo už napísať,lebo sa nechcem opakovať.
    Super !! Ľúbim Vašu tvorbu :* ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéj :') to je tak nádherne napísané, keby sa mne stalo také v realite :'') ja sa rozplačem :'D úplne dokonalé! :) Milujem. To. :* rýchlo ďalšiu <3 x

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Júúúj, to je tak milé!! Aj ja chcem niečo také zažiť na vlastnej koži! Vieš to tak dokonale opísať... Až mám pocit, že v dnešnej dobe je niečo takéto nemožné...že sa to stáva len vo filmoch a v takýchto príbehoch... Do frasa, je to skvelé! :)) :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kapitán Payne :D úžasne napísané...krása :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ...teraz nie je čas na Liama Payna. Ale na kapitána Payna. čo by urobil Woody? Kebyže sa má stretnúť s Bo Peep? Jeho láskou? Woody by nasadol na Jessynho koňa Bulíka a rýchlo by hlava-nehlava išiel za ňou nie?... tak toto bolo bombastické. pri tomto som sa začala rehliť ako blázon. úplne ma to zabilo. vážne. ste úžasné. všetky.

    OdpovedaťOdstrániť