sobota 2. februára 2013

Another World 9.


 Trmatarárá...  


Zayn ( pokračovanie minulej časti ... 

„  Dám ti ho, patrí ti.“ Na krk mi zavesila retiazku s striebornou polovicou slnka.  Nechápal som prečo, ale stačil jediný pohľad do jej očí a ja som vedel čo pre mňa znamená.
„ Budem ju nosiť stále na krku.“ Odpovedal som držiac prívesok medzi prstami, druhou rukou som jej stískal pás a nežne som jej hľadel do očí.
„ Nikdy ho nedávaj dole.“  Prikývol som.

„ Musím ti niečo povedať Lee.“ Oprel som sa o drevený stĺp mostíka za mnou a jej drobné telo si pritiahol na hruď.  Len mlčala, rukami prechádzala po mojich svalnatých ramenách, hrudi a bruchu.
„ Som spevák, člen britskej skupiny. Žiaden Kyle z Canady.“  Zrazu som rozprával britským prízvukom. Viac som sa na nič nechcel hrať.
„ Klamal si? Tak ti poviem pravdu aj ja. Kate je britka a ja som z Ruska.“  Smutne som prikývol a jemne palcom prešiel po prívesku na jej retiazke.
„  Nikto by si myslel, že sú to silné slová ale ja som na niečo prišiel.“ Aj keď ma pozorne počúvala, usmievala sa. „ Zamiloval som sa, nikdy som nebozkával takéto pery, nikdy som nikoho takto nedržal. Nikdy som nič viac nechcel ako chcem teba Lee.“  Pobozkala ma rýchlo a nenásytne.
„ Pil si, ba dokonca viac než ja.“  Jej smiech rozozvučal more okolo nás, zvíril piesok.
„ Pil, ale aj keď si z Ruska nájdem si ťa aj na konci sveta, alebo v druhom živote.“  Sľuboval som s prstami prepletenými s ňou. Malou, drobnou a tmavo vlasov dievčinou, ktorú som poznal necelé dve hodiny a bol som v tom až po uši.

Na druhý deň ráno všetko bolo inak. Ona svoj náhrdelník mala stále na krku, ba dokonca aj ten môj visel tam kde mal. Len jej pamäť opitá včerajším alkoholom si nepamätala nič. Žiaden rozhovor o tom, že ju nájdem aj na konci sveta, budeme mať deti a budeme šťastný. Nevedela ani len, že som jej povedal pravdu o tom kto som. Shit. V duchu som zanadával a ten prívesok som z krku nedal dole už štvrtý rok.

Zayn Malik, Egypt pred štyrmi rokmi.“  Pýtal som sa, narozdiel od Chloe ma Haylee nepoznala, nevedela kto som. Jej veľký priateľ mi nedovolil vypiť si u nich čaj, nechal som jej teda v schránke svoje číslo a vybral som sa domov, spomínať na to aké to bolo.

 Cestou som sa však rozhodol inak, nie domov k tichu a svojej novej posteli ale do hlavného stanu kde som mal bratov.   Osprchovaný, v čistom tričku a trenírkach som si ľahol do postele, dvere na izbe som nechal len pootvorené aby som počul ako si Liam pospevuje a zatvoril som oči. Predstavoval som si jej tvár, plné pery, boky ktoré mi pasovali presne do dlaní a oči, do ktorých som sa chcel pozerať.



Chloe ( opäť u Chloe doma )

Choď preč prosím, odíď. Ubližuješ mi a hoci to nie je tvoja vina, mňa to bolí.  Teraz keď viem, kto si, kde ťa mám hľadať a viem, že vlastne ubližujem aj ja tebe a svojej dcére, nechcem aby si tu bol. Odíď Liam.  Hovorila som si v duchu, nadávala som a hnevala sa. Stál tam, pozoroval ma a neviem či nevedel či má ísť na čaj alebo nechcel. Len sa na mňa pozeral a mysľou bol niekde inde.  Pokrútila som hlavou a nechala ho tam stáť samého.
„ Už varím vodu na čaj.“   Referoval mi Nialler len čo som vošla do kuchyne. Malá sa spolu so Zaynom  zatvorila v izbe, hrali sa.
„  Dorobím to, prinesiem do obývačky. Myslím Niall, že by si mal ísť dohovoriť svojmu kamarátovi.“ Nechápavo na mňa zazrel. „ Li neodišiel?“  Len som pokrútila hlavou a z skrinky nad pecou som vytiahla tri šálky z ružového porcelánu, na taký luxus sú zvyknutý nie?

 Neviem čo sa odohralo na chodbe, no keď som šálky na tácke položila na stolík v obývačke, spolu s mištičkou orieškov a sladkými pukancami, Liam tam už sedel s Niallom.  Ten sa usmieval, hneď si mištičku vzal na kolená a pustila sa do sladkého.  Payne sa mračil, prebodával ma pohľadom. Stačilo mi pár sekúnd pozeranie sa do jeho očí a roztopila som sa, preto som sa rozhodla ignorovať ho. Nebudem brať na vedomie, že moja dcéra je vlastne jeho dcéra, on o tom  nevie, ona o tom nevie a nik sa to nikdy nedozvie.  Rozhodla som sa totálne ho odpísať, bude zlá a ona ma nebude mať rád, stačí mi Niall a Zayn. Práve spomínaný v mojej mysli sa zjavil vo dverách a spolu s Darcy sa nasáčkovali na gauč k nám.
„ Mami, Zayn by chcel ísť za Haylee ale povedal, že nemôže tak som vymyslela plán. Vieš-zme-isku- povie,že juprniesol-bo-ju Lee zabudla u nás-tom-astretnúú.“    Pohľadom skákala na mňa, Nialla a Zayna. Musela som sa usmiať, pretože Payne si jej pozornosť nezískal,  nehral sa s ňou, bol pre ňu vzduch.
„ P-p-počkaj Darcy pomaly, preboha rozprávaš strašne rýchlo, skoro ako Liam, nerozumiem, pomaly.“  Upozornil ju so smiechom Zayn.  Zmrazilo ma,  hovorí pravdu? Ako si mohol všimnúť, že majú niečo spoločné? Nemá to odkiaľ vedieť.
„ Že pôjdeme odniesť Haylee misku, lebo si ju u nás zabudla.“  Vyslovila pomalšie a čakala na moju reakciu.
„  Darcy to nie je dobrý nápad,  vieš, že je sobota a Lee vtedy býva u babičky.“ Sklopila som oči k svojmu hrnčeku, odpila som si.
 „ Spravíme to cez týždeň Darcy dobre?.“   Zayn naliehal, ale ja som tušila, že sa mu to nepodarí tak som sa snažila zmeniť tému.
„ Je niekto hladný?  Máme výbornú polievku.“ Pousmiala som sa, Nialla som sa pýtať nemusela, vedela som, že on jesť bude.  Zayn s Liamom vyzerali tak, že by niečo teplé potrebovali.
„ Ja si dám, ak toto dieťa žije tak musíš variť dobre.“ Skonštatoval Zayn.  Liam ma ignoroval, postavila som sa teda a odpochodovala do kuchyne. Zohriať polievku, naložiť ju na tri taniere a malej do jej mištičky, vybrať príbor a už som ich volala. „ Poďte !!!“ Prišli hneď, posadali sa a s chuťou sa pustili do skorého obedu.  Síce som sama seba zaprisahala, že Payna bude ignorovať  bolo mi hlúpe nechať ho sedieť celý ten čas v obývačke samého.  Svoj tanier som položila späť na linku a vrátila som sa k nemu.
„ Nechceš polievku?“
„ Nie.“ Odvrkol sucho.
„  Nialla odveziem domov, nemusíš si robiť starosti môžeš ísť.“ Snažila som sa mu jemne napovedať,  že môže odísť a našťastie pochopil ma.  Bez slov a pozretia na mňa sa obliekol a vyrazil, chalanom nič nezakričal, nepovedal. Nechala som to tak, poviem Niallovi,  že musel odísť.

„ Chloe, môžeš?“  Horan ma potiahol za rukáv, posadila som sa k nemu.
„ Malú treba ísť obliecť ak chcete ísť domov.“  Odporoval som mu, no stále mi stískal ruku, držal ma pevne.
„ Hovoril som s Liamom.“ Preglgla som, čo vie? Alebo čo mu povedal?
„ A?“   Viac som sa pýtať nechcela, nech mi to povie sám.
„  Stále keď je v našej prítomnosti tak si nervózna tak som mu dohovoril, že by sa mal správať lepšie, mal by brať ohľad na to, ženie všetkých zaujímajú jeho problémy.“ Rozprával, mlčala som.
„ Aké má problémy?“  
„  Niečo s Danielle, ja neviem... nechce o tom hovoriť,  niečo mu povedala pred pár týždňa a on je z toho veľmi nahnevaný.“ Nič o mne? Nič o dcére? Dobre, však to nemá odkiaľ vedieť.
„ Povedal, že sa polepší ...“ Pošepkal a pevne ma objal,  nedalo sa mu odporovať. 

Doviezla som ich domov, Zayn si s Darcy veľmi dobre rozumel, Niall tiež. Oboch mala rada, obaja  sa s ňou hrávali a spolu, potajomky kradli sladkosti.  Dohodli sem sa na kino cez týždeň, súhlasila som i keď neviem odkiaľ zoženiem peniaze.   Musím ísť za otcom.  

Keď som sa večer vyzliekla z riflí a košeli, Darcy vyliezla o poschodie vyššie spať k Milovi a malej Camile, rozzvonil sa mi mobil.
„ Prosím?“ Cudzie číslo. 

10 komentárov:

  1. Úúúúúúúúúú ! Čo mám čakať ? Absolútne si neviem predstaviť, čo bude ďalej. Čo bude ďalej ? :D teším sa na ďalšiu ;) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. „ P-p-počkaj Darcy pomaly, preboha rozprávaš strašne rýchlo, skoro ako Liam, nerozumiem, pomaly.“ Upozornil ju so smiechom Zayn. Toto je do-ko-na-lé, veľmi sa mi táto pasáž páčila a celkovo, celá časť. Juuuuj, kto jej to len volá? :) Teším sa na ďalšiu časť, píšeš dokonale ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Užasné! Teším sa veľmi, veľmi na dalšiu časť! ;) DOKONALE, ako každá jedna časť! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zo začiatku som bola mimo :DDD som si myslela, že som preskočila časť :DDD no, ale je to úžasné :DDD a tá malá Darcy, ňuňu :)) úplne som si ju predstavila ako rýchlo hovorí tým svojím detským hlasom :)) a ten koniec, Ajč .. mňa hneď napadol Liam, ale asi to on nebude :DD ale tak potom, kto to bude??? rýchlo ďalšiu :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To ako si prirovnala rozprávanie malej Darcy k Liamovi bolo take neskutočne zlaté :)))
    a tuším správne, keď poviem(napíšem) že to cudzie číslo bolo Liamove? :P
    parádna časť ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělé! :) Mě se strašně líbí, jak si Zayn s Darcy rozumí! To je sladký :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to je tak krásne, dúfam len, že DaddyDirection nebude chuj a aspoň sa pokúsi postarať o svoje dievčatá... a Danielle by mohla odplávať s ostatnými piraňami <3 <3 <3 aaaah, už nech je piatok!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujímavý koniec :D a časť úplne úžasnučká! Len ten Liam ma hnevá teda to jeho chovanie :/ ale to sa zlepší však Ajč?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. total pecka. fajnovo to opisujes :D tesim sa na dalsiu cast :D džana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. milujem tento príbeh stále viac a viac. teším sa na ďalšiu časť :))

    OdpovedaťOdstrániť