utorok 25. februára 2014

Fight off your demons 42.



„Hmmm?“ Jeho oči boli zapichnuté v telke. Správy hlásili niečo o obchode, samozrejme teraz by mohla spadnúť aj atomovka a on by sedel a hučal čo to zasa hovoria. Tak dobre Bella, showtime.
„Chcela som ti niečo povedať.“ Povedala som. Prikývol, ale nevnímal ma.
„Chcem sa s tebou rozprávať.“
„Hovor Bella, jasné.“ Ani na mna nepozrel.
„Chcem pracovať.“ Sťažka som preglgla.
Oči uprel na mna a bez toho aby sa pozrel na ovládač vypol telku.
„Počul som dobre?“ Už v jeho hlase nebol humor, ani dobrá nálada. Teraz ma zabije...
„No... Hej... Chcem ísť do práce.“
„Nie.“ Povedal, sánka napnutá.
„Liam.“ Urobila som dramatickú pauzu. „Je to moje rozhodnutie a nudím sa. Nehovorím že mi nie je dobre, ale už to nevydržím. Potrebujem niečo robiť.“
Pozrel na mna a prižmúril oči. „Nie.“ Zopakoval ešte prísnejšie.
„Varujem ťa Payne, ked mi nedovolíš pracovať odídem!“ Postavila som sa a rýchlo nahnevane odkráčala preč. Debil! Mali by ho zavrieť do vezenia! Ved on je šialený!

Liam
Kurva... čo mi to povedala? Odíde? Bez toho aby som zaklopal, alebo niečo povedal som otvoril dvere na spálni. Teda, aby som bol presnejší vrazil do spálne ako veľká voda. Dvere hlasno buchli o stenu a Bella sa na mna vyčítavo pozrela. Sedela na posteli a mala v ruke nejakú knihu. Vzal som si notebook a vyskočil som do pracovne. Jebol som dvermi, až som sa otočil či náhodou nevyleteli z pántov a ked som videl že je to v pohode, dovolil som si jebnúť aj tými na pracovni. Sadol som si za stôl a písal som e-mail Abigal. Odpoved prišla o pár minút.
Pán Payne voľné miesta sú na celom pracovisku v každom úseku, ale nemyslím si že by bolo dobré brať nových ľudí vzhľadom k tomu že práva sa zvláda bez problémov aj v takom počte zamestnancov aký máme teraz.
Vzal som so ruky mobil a vytočil ju.
„Ano Pán Payne?“ Prečo mi len tak vadí že hned ako mi dvihne tak sa bojí?
„Abigail, mna vôbec nezaujímajú tvoje názory a už vôbec nie tvoje návrhy. Chcem niekoho ku mne na moje poschodie. Myslím tým ku tebe, na post sekretárky.“ Bola ticho.
„Len na zaučenie chápeš?!“ Dodal som.
„Jasné Pane, takže o koho ide?“
„O slečnu Casio.“ Povedal som odporne. „Nastupuje zajtra, zariaďte jej vhodné podmienky Abby.“ Povedal som a zložil. Zaklapol som notebook a prešiel k spálni, kde som otvoril a oprel sa o rám dverí.
„Myslela si to vážne?“ Ani neviem prečo som sa cítil tak inak. Nikdy pred tým som sa tak necítil a ona nemá ani potuchy koľko sily a ubratého ega ma teraz stojí to, že sa jej to pýtam kurva. Tak čo cítiš Payne?
„čo?“ Opýtala sa a pozrela na mna.
„To že by si odišla.“ Hľadel som na nu a pochopil som to. Cítim sa zraniteľný. Ako keby sa v mojom neviditeľnom obale urobila malá škárka do ktorej ide všetok ten cit. Všetko čo cítim. Ked ju vidím, ked sa bozkávame, milujeme.
„Ano.“ Prekvapene som zažmurkal. Ona. By. To Urobila. Nevedel som to pochopiť... Urobila? Opustila by ma a už by sa nevrátila? Nie tak ako vtedy, ked som ju našiel. Už by sa nevrátila. Nikdy.
„Dám ti všetko, len aby si ostala.“ Usta predbehli mozog a ja som to povedal nahlas. Rýchlo sa postavila a stála. Nechápavo zužovala obočie.
 „Ja chcem len teba.“ Povedala.
„Máš ma.“ Pokrútila hlavou.
„Nie Liam, nikdy by som neodišla. Ani keby si ma o to žiadal.“ Zaváhala a pokračovala, oči sklopené k zemi.
„A áno mám, ale chcem ťa inak. Chcem sa cítiť byť milovaná a žiadaná a chcem aby si to dával najavo.“ Prudko, zhlboka som sa nadýchol. Ona ma žiada aby som jej povedal že ju milujem? To nemôže! Nie teraz! Nie!
„Nie!“ Skoro vykríkla. Pochopila. „Nie! Nechcem to slovne, teda chcem. Ale nie ked to tak necítiš. Ja hovorím o skutkoch Liam.“
„A ked ti dovolím pracovať bude to taký skutok?“
„Ano.“ Povedala jemne.
„Zajtra nastupuješ.“
„Kde?“
„Ku mne. Budeš sekretárka a Abby ťa bude zaúčať.“ Očervenela, ale teraz to bolo nervami.
„Nie to teda nie.“ Povedala prudko.
„Isabella chcela si pracovať zajtra ráno pôjdeš so mnou a nechcem už nič počuť.“ Povedal som a rýchlo som sa presunul do pracovne. Nikdy by ma neopustila. Nikdy. Nikdy. Na rukách mi naskákali zimomriavky. Neurobila by to. Och kurva prečo ma to tak desí? Tá predstava. Ona a niekto iný.
„Kurva.“ Šepol som a sadol si na stoličku. „Nie.“ Rukami som si skryl tvár a skúšal som to vyhnať z hlavy. Ona môže byť len moja, nikto ju mať nebude. Nikdy. Len ja.
Bez rozmýšľania som sa postavil a skoro som utekal do spálne. Bola v sprche. Vtrhol som tam a vliezol k nej. Mal som na sebe tričko a trenírky, ale nebol čas to vyzliecť. Bella bola otočená chrbtom, vzal som ju za pás a pritisol som sa k nej. Chvíľku ju objímal, ani sa na mna nepozrela. Perami som zašiel na jej krk a jemne ho bozkával a sal. Zoslabil som prúd vody a otočil ju ku mne. Očami som blúdil po jej tele a hltal ju pohľadom, vedela to. Vedela, že ju chcem tak veľmi. Tak ako nikoho.
„Isabella.“ Povedal som jej do očí. „Nikdy som nikoho nemal rád tak ako teba.“ Nedokázal som dalej odolávať jej perám a chcel som ju pobozkať a potom pomilovať, no urobila to za mna. Pritiahla si ma k nej a dala mi bozk na pery. Romantický, krehký a len pre mna.
Hladil som ju po tele. Všade. A snažil som sa zapamätať každý milimeter jej krásneho tela. Bola tak vzácne nádherná a dokonalá. Mokré vlasy jej padali na prsia, usmial som sa a vzal pramienok medzi prsty. Privoňal som k nemu, zasmiala sa.
„Voniaš dokonalo.“ Pustil som jej vlasy a niečo ma napadlo. „Môžem niečo vyskúšať.“ Prikývla.

Isabella

Cítila som, ako vo mne vrie krv. Cez biele tričko mu presvitali všetky svaly na bruchu. Och bože!
„Voniaš dokonalo.“ Všetky svaly sa mi stiahli. Kurva. „Môžem niečo vyskúšať?“ Opýtal sa rýchlo, zadýchane. Prikývla som. Odhrnul mi vlasy z krku a prisal sa nan. Tvrdo sal kožu, zavrela som oči a nechala som sa unášať týmto dokonalým chlapom. 

3 komentáre:

  1. Jak si ma potešila novou časťou! :) :3
    Úžasné, ako vždy vravím, páči sa mi tento ich nevšedný vzťah, Liam ju miluje, ale bojí sa jej to povedať :p A Bella, to je také zlaté, vždy mu podľahne :)
    AmaZayn :) ♥♥♥♥♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Noo, tak to jsem zvědavá Bella a Abby :D To asi nebude dobrý :D Děkuji za další díl!!! :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne, som zvedavá, ako to dopadne s Abby a Bellou, či sa prizabijú alebo niečo :D už sa neviem dočkať nového dielu :)

    OdpovedaťOdstrániť