štvrtok 29. mája 2014

That guy 2.



„ Harold ťa bude čakať na letisku, spoznáš ho, nedá sa prehliadnuť.“ Otec sa zaškeril a ona pretočila oči, znova sa správal ako mladík.
„ Viem, videla som fotky. Kučeraví a potetovaní.“ Bruneta prešla objatím od mami k otcovi, samozrejme ten si neodpustil bozk na čelo. Pozeral sa na ňu tak zvláštne, inak ako stále. Nechápala prečo.
„ Oci čo najhoršie sa mi môže stať? Prinajhoršom sa zamilujem do Harryho Stylesa a budeme mať deti.“ Zasmiala sa a kufor s červeným vzorom bodiek posunula bližšie k sebe.
„ Blair Victoria Payne ešte raz niečo také vyslovíš a pôjdeš súkromným letom!“ Zdvihol hlas, zamračene jej čapol po zadku až kým ho Bella nezastavila.
„ Harry je pre Blair starý zlatko, nechaj ju. Nech si užije let v prepchatom lietadle.“ Mama žartovala ale jej sa myšlienka na nejakého potetovaného kamarátovho otca nepáčila.

 Fuj, je starý a určite dosť nudný. Ešte raz im zakývala a s jedným jediným kufrom kráčala cez odletovú halu. Stihla však započuť ako otec hovorí mame, že ak sa jej Harry dotkne, zabije ho. Blair to rozosmialo a tak len zatočila hlavou a s myšlienkami na spánok a niekoľko chlapcov ktorí okolo nej prešli cez odletovú halu sa nechala híčkať v prvej triede. Šampanské, dobrý obed a potom vankúšik aby sa jej lepšie spalo. Milovala peniaze, milovala ako jej ich rodičia stále dopriali a to sa stále krotili, nešla súkromným lietadlom, nechceli to.


„ Slečna zdá sa mi to alebo máte zapnutý telefón?“ Letuška v modrej uniforme jej nakúkala cez plece. Mala pravdu, Blair prehľadávala otcov twitter, potrebovala nájsť toho Stylesa, keď jej kázali aby si pozrela jeho fotky nemala na to chuť, teraz preto nevedela kto ju bude čakať.  

Jediným znakom boli tetovania a kučery. Profil hľadaného Harryho sa jej podarilo nájsť hneď po odignorovaní letušky. Ostávalo len niekoľko hodín času do príletu a ona sa zatiaľ začítala do jeho tweetow.


@Harry_Styles Nemôžem sa dočkať zajtrajška, príde dieťa môjho kamaráta a ja jej         
                             ukážem Londýn taký ako ho nevidel nikto  !!!! xx
@Harry_Styles: Bol som v klube a toľko kuriev ste pokopy nikdy nevideli ! OOOOOH
@Harry_Styles: Ktorá mi donesie raňajky do postele?
@Harry_Styles: Seeeexy girl okolo mňa, ktorá dnes?


Pri niektorých tweetoch boli fotky, znechutene hľadela na šľapky, číňanky a černošky v polonahých pózach ktoré určite fotil Harry. Ťuknutím do dotykovej obrazovky sa jej zobrazila fotka chlapca. Mal koženú bundu a tmavé vlasy, tetovania ukryté pod tričkom, pohľad plný sily mladého leva a nejaké zvláštne čaro. Bude šialený, tým si bola istá. Vyzeral dobre, trochu mladšie ako jej otec ale vyspelo. Pripustila možnosť, že by mohli byť kamaráti a potom sa uložila. Ostávali jej tri hodiny a bude v chlade, daždi a vlhku. V jednom z veľkomiest ktoré patria k najznámejším na svete. Bez mami a otca a rodičovskej kontroly, bez Marie a Asthona len s stupidným kamarátom otca, ktorého sa rýchlo zbaví.





Harryho pohľad ... 


Cítil tupý náraz do sánky a krv v ústach. Kurva čo si o sebe ten idiot myslí? Okamžite mu úder vrátil raz takou silou. Pousmial sa nad myšlienkou ako rád si vybíja prebytočnú energiu inde ako v posilovni a zatiaľ sa šikovne vyhol pästi útočiacej z pravej strany. Počul krik, policajné majáky. Nemal v pláne nechať sa zmlátiť ale nemohol sa udržať. Udieral, bil, zložil svojho súpera na zem a hneď sa pustil do jeho kamaráta.

 Za sebou cítila Josha a jeho tvrdé údery na nejakého blonďavého idiota. Pocit ktorý mu bitka so súpermi vyvolávala bol dokonalý. Miloval ho viac ako čokoľvek iné, viac ako ženy. Pocítil ďalší úder a okamžite ho zamrazilo. Kurva mal byť inde, ale kde? Kde ho teraz potrebovali viac ako tu? Viac ako jeho kamaráti v partii? Bitka s Westminsterom bola predsa dôležitejšia ako čokoľvek iné? Alebo nie? Myšlienky príliš zanedbávali jeho myseľ pred údermi, preto znova pocítil tvrdý úder a počul zachrapčať svoj vlastný nos. Do riti. Zanadával a ihneď sa zahnal. Snažil sa rozpamätať kde má byť, až kým nezložil ďalšieho súpera k zemi, víťazoslávne pískol. Mali by vypadnúť, zložili viac chlapov od protivníkov. Skontroloval pohľadom Louisa ktorý mlátil hlava nehlava týpka na ktorom sedel, Jack sa hral ako zvyčajne, nechal sa zbiť a potom skoro toho nešťastníka prizabil, Ben striedal pravačku s ľavačkou a ... kurva mal byť inde. Mal čakal na letisku Liamovu dcéru. Zhrozene zanadával a okamžite sa vyhol ďalším ranám.

„ Musím zmiznúť.“ Zakričal a rozutekal sa preč. Chlapci vedeli, že by neodišiel len tak, musel mať dôvod. Auto parkoval pred štadiónom. Ruky sa mu pri vvymienaní falošných značiek auta triasli, snažil sa ponáhľať aj keď vedel, že zápchy v meste budú také, že bude meškať. Už teraz meškal. Dosral to, pre istotu ani neskontroloval mobil, dupol na plyn a snažiac sa predrať cez kolóny smeroval na letisko.



Prázdna letisková hala nepridávala na jeho strese. Nebol tam skoro nik, vonku sa stmievalo a jemu sa pri myšlienke na Liamovu dcéru stratenú niekde v Londýne dvíhal žalúdok. Ten chlap z neho vytlčie dušu ak zistí, že zabudol. Podľa toho mála emailov ktoré si s Paynom pravidelne vymieňal vedel, že ona, jeho dcéra a manželka Bella sú to najdôležitejšie v jeho živote. Harry spravil jedinú vec, ktorú nemal. Stratil ju a ešte ju ani nevidel. Ako môže vyzerať?

Stretol niekoľko unavených letušiek, niekoľko pilotov pripravujúcich sa na ďalšie vzlietnutie až sa dostal ku kaviarni. Rýchlo očkom skontroloval svoj vzhľad, úplne zabudol na rozbité ústa, natrhnuté obočie a nalomený nos. Prstom si zotrel krv z kútika pier a vošiel do kaviarne. Čašník opierajúci sa o pult koketoval s brunetov...oh koketoval s dcérou Liama Payna. Zabije ho, je si tým istí. Rýchlym krokom vykročil k nim. Vlasy točiace sa v jemných vlnách mala strihnuté pod lopatkami a oči tak veľké a nežné ako Liam. Teda,nežné až do momentu kedy ho nezbadala. Okamžite vyštartovala zo svojej stoličky a ani sa nenazdal na líci pocítil švih. Má silu po otcovi, to teda.

„ Heeej aj ja ťa rád vidím Blair.“ Snažiac sa vložiť do svojho pohľadu všetku ľútosť a ospravedlnenie za to, že prišiel neskoro. Nepomohlo to. Bola nahnevaná a Harry v nej videl Liamovu zlosť, nasrato sykla, štopla ho oboma rukami do hrude až sa zapotácal.
„ Ty idiot! Vieš čo s tebou môj otec spraví? Trčím tu už tri hodiny navyše a mám vybitý mobil! I D I O T !“ Hláskovala až sa Harry musel zasmiať. Bola kópiou svojich rodičov, o tom niet pochýb.
„ Baby je mi to ľúto, poď vezmem ťa k sebe.“ Natiahol dlaň k jej kufru, začo si vyslúžil jemnejší pohľad.
„ Rýchlo, potrebujem zavolať otcovi.“ Prehodila a nechala ho niekoľko metrov za sebou. Musel sa usmievať, tak veľmi mu pripomínala Liama. Drzá a nevšedná, nenechá so sebou kývať. Jediná slabosť ktorú mala bol on. Pretože práve on vedel ako na Liama, bude to ale fungovať aj na ňu? Okúsi to hneď ako sa bude dať.


Kufor jej zložil v kufri svojho čierneho bmwéčka a otvoril jej dvere, následne nimi tak tresla až Harryho pichlo pri srdci. Mal som auto naozaj rád, posadil sa za volant a naštartoval.
„ Hrozné jazdiť po tejto strane ! Daj mi tvoj mobil, potrebujem zavolať otcovi.“ Prehodila nahnevane a pritom si obzerala svoje nechty. Tak krásne upravené červené drápy nevidel už dlho. Bolo vidieť, že sa o ňu starajú. Nemohol si ale spomenúť na to koľko má rokov, preto musel byť opatrný.

„ Dám ti môj mobil len ak mi sľúbiš, že nepovieš Liamovi, že som meškal.“ Prehovoril.
„ Myslíš si, že mu to zatajím? Prečo ?“ Sykla a nastavila dlaň.
„ Pretože ťa vezmem večer do klubu?“ Naznačil, hľadiac na tú malú rúčku a zasmial sa. Bola ako on, tak panovačná a vypočítavá.
„ U nás do klubov nemôžem chodiť.“ S nadvihnutým obočím čakala na jeho reakciu, presne vedel čo povedať.
„ Ale tu nie si v LA, tu si plnoletá a nie je tu tvoj otec, nie?“ Videl ten záblesk v jej očiach, videl tú nádej. Odpoveď dávno poznal. Podal jej preto telefón a ona sa s úškrnom otočila k oknu a vytočila otca.

„ Oci dorazila som v poriadku, prepáč. Viem nezavolala som lebo ujo Harry ma vzal na obed a potom na nákupy.“ Usmievala sa. Tak nejak zvláštne sa mu páčila, bola iná ako všetky anglické dievčatá. Len jej trochu musí zhodiť sebavedomie. Rozhodol sa a mrkol po nej pohľadom. Stále hovorila s otcom, krčila pri tom nos a obzerala si stmievajúci sa Londýn za oknom. Kurva, prečo je tak mladá? Zamyslel sa nad svojím vekom a zrazu si uvedomil, že mu Li spomínal jej vek. Je medzi nimi desať ročný rozdiel.
„ Čo sa tak usmievaš Styles?“ jeho mobil položila do priehradky medzi nimi a drzo mu rukou položila na koleno. Sykol, mal dotyky rád ale myšlienka na to čo by s ňou mohol robiť a ako ho ubíjala. Je Paynova dcéra, je zakázané ovocie.

2 komentáre:

  1. Brutálne sa mi to páči. Keby len vie Liam čo sa v skutočnosti stalo :D Vyzerá to veľmi zaujímavo a začína sa mi to viac a viac páčiť. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páči sa mi povaha Blair a takýto Harry :) Ono sa to ešte riadne zamotá :) Teším sa na ďalšiu :)
    Love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť